Kinderwenscoach

Het is jouw grootste wens een kindje te mogen krijgen. Maar tot nu toe is dit nog niet gelukt..

Als Kinderwenscoach coach ik vrouwen die moeite hebben met zwanger worden. Wanneer de vervulling van jouw kinderwens langer op zich laat wachten, raakt dit in alles. Er kunnen gevoelens van onzekerheid, twijfel en angst ontstaan. Is er iets mis met mij?

Veelal wordt er niet of nauwelijks over gepraat. Sommigen hebben zelfs het gevoel een dubbelleven te leiden. Ik geloof dat dit anders kan. Ik maak het taboe bespreekbaar met als hoofddoel: Hoe zorg je er voor dat jij zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel goed in je vel zit?

De situatie kun je niet altijd veranderen. Je kunt echter meer dan je denkt doen en laten om de omstandigheden, jouw gedachten en gevoel positief te beïnvloeden, zodat jij met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan.

Robbin Boots - Kinderwenscoach
construction

Under Construction

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een vernieuwde website waar jij straks alle informatie kunt vinden over het kinderwensprogramma ‘Van teleurstelling naar vertrouwen, in jezelf & in de toekomst’ en wat dit voor je kan betekenen. Gelukkig kun je in de tussentijd gewoon bij mij terecht. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Maak een keuze

2 + 12 =